Werken bij Deponti - Alles wat je wil weten!

17/09/2021

Bij Deponti is geen week hetzelfde. Sterker nog, elke dag zit vol verrassingen. Op dit moment werken er ruim dertig mensen bij deze jonge en ambitieuze organisatie. En dat aantal groeit nog steeds. Eén van de dingen die het werken zo leuk maakt bij Deponti is de diversiteit: in producten, werkzaamheden, klanten en collega’s. En niet te vergeten: de gezellige lunches. “Mensen worden graag onderdeel van de Deponti familie”, aldus commercieel manager Thijs van Woensel. Tijd om op zoek te gaan naar dit ‘familie’ gevoel. We stelden collega’s Nikki, Stijn en Henk de vraag: “Wat maakt dat werken bij Deponti iedere dag weer een feestje is?”

Marketing Manager Nikki van den Heuvel 

“Bijna 3 jaar geleden stapte ik het Deponti kantoor op de Rijnstraat binnen. Daar wachtte mij een warm welkom in een erg gezellig en jong team. Meteen een goed begin. Er stond namelijk een uitdaging op me te wachten: Het opstarten en uitbouwen van een marketingafdeling bij Deponti. Ik kreeg de ruimte en alle vertrouwen vanuit het management om een geheel nieuwe huisstijl te ontwikkelen. En allerlei nieuwe initiatieven op te starten. Mijn input werd hierin dan ook volop gewaardeerd. En: met succes, want inmiddels heb ik het team mogen uitbreiden en is marketing in alle facetten van de organisatie verweven.

Bij Deponti is alles mogelijk en staat niks vast. Er is een sterke drive naar vernieuwing en groei. Dat maakt mijn baan gevarieerd en leuk. Je weet namelijk nooit wat voor verrassingen de volgende dag gaan brengen. Deze drive, in combinatie met het vertrouwen in de medewerkers, maakt dat je kan groeien binnen je functie én als mens.’’

Nikki van den Heuvel en Thijs van Woensel tijdens de uitreiking van de FB Gazellen award

Op de foto Thijs van Woensel en Nikki van den Heuvel tijdens de uitreiking van de FD Gazellen award

Commercieel Medewerker Stijn Dijkman

“Wat werken bij Deponti een feestje maakt? De lunch, de leuke uitstapjes, én de gezelligheid. Maar, het is ook hard werken hoor. Ik ben bij Deponti gestart als magazijnmedewerker. Op dit moment volg ik via Deponti een opleiding tot Accountmanager. En om alvast de klanten en de manier van werken verder te leren kennen, versterk ik op dit moment de binnendienst. ‘Manusje van alles’ noemen ze me ook wel eens.

Op vrijdagmiddag zorg ik sinds kort ook voor de lunch: vlees van de barbecue. Ik vind het mooi dat Deponti mij de kans geeft om mezelf verder te ontwikkelen. Over een tijd hoop ik dan natuurlijk ook heel veel orders binnen te halen voor Deponti.”

Op de foto Stijn Dijkman aan het werk op de binnendienst bij Deponti

Accountmanager Henk Suurd

“Heb jij een winnaarsmentaliteit en een goede dosis lef? Dan is Deponti een bedrijf voor jou. Mijn hele werkloopbaan ben ik al werkzaam in de sales, een schitterend vak. Bij veel bedrijven krijg je voorgeschoteld hoe en wat je precies moet en mag. Bij Deponti krijg je daarentegen de vrijheid om het helemaal op je eigen manier aan te pakken. Het mooie is dat uiteindelijk alle neuzen dezelfde kant op staan omdat we één gezamenlijk doel hebben: Deponti naar een hoger niveau tillen. Werken bij Deponti betekent voor mij een prachtige baan met mooie collega’s.”

Onderdeel worden van de Deponti familie?

Dat klinkt toch als muziek in de oren? Wil jij ook graag werken bij Deponti en onderdeel worden van onze familie? Bekijk hier onze openstaande vacatures en wie weet tot snel!